Založ si blog

bu bu bu

Chcel sa dotýkať vlastnými hnátmi jednotlivých vecí. Bol pochválený za to, že kladie odpor proti ich atakom ….Jeho zjavenie, ale nikoho nepoburuje a ľahko ho upratajú do hrobu aby už nerobil bu bu bu. Nepozná odpovede, ktoré mu nedajú spať spacifikovanému na buzerplaci Vzal si samovraždu na triko lebo počul trilkovať vtákov na poliach v súkoliach neslobodnej vôle……….

The „Source“

09.05.2024

„It“ is darkness, eternal … it is such as cannot be seen but felt, it is such as cannot be resisted but obeyed. It does not command out of spite or thirst but for a sense of Order from Chaos, Ritual from Hunger. For a long time I knew „It“ as the „Born-less One“, reflecting a most ancient ritual, rarely seen, never practiced. An energy, entity, a being of [...]

Fitzwilliam Darcy

09.05.2024

There is, I believe, in every disposition a tendency to some particular evil, a natural defect, which not even the best education can overcome. – Fitzwilliam Darcy Our greatest strengths prove also our greatest weakness for, having found a way to explain our world, we then rely on it and by that nature exclude that which is outside of what it understands as effective.

Slovania

09.05.2024

NAŠI SLAVNÍ A HODNÍ PREDCI NEBOLI POGÁNI. Slovania nepoznali náboženstvo, ale len vieru. Ľudia, ktorí mali inú vieru, sa nazývali pohania. Vedomosti (vedomosti), alebo len viera (a tí, čo sa ich držia, veriaci). Viera bola pôvodne pravoslávna (Sláva právam, mier bohov a svätých predkov). Yavi, Navi a Rule sú tri časti sveta. Neskôr štátnici výrazne skreslili mnohé [...]

Zuzana Dolinková

Poslanci začali mimoriadnu schôdzu, opozícia chce odvolať Dolinkovú

09.05.2024 18:09

Ministerka podľa opozície nerieši problémy zdravotníctva.

Budova Gymnázia Andreja Sládkoviča v Banskej Bystrici

Kedy sa to skončí? Pre bombovú hrozbu evakuovali ďalšie školy

09.05.2024 16:09

Na dvoch stredných školách muselo byť vo štvrtok prerušené vyučovanie. Dôvodom boli výhražné emaily.

šimkovičová, michelko

Hlas a SNS zhodu nenašli. Hlasovanie o osude FPU je neisté, opozícia hovorí o zoštátnení kultúry

09.05.2024 16:00, aktualizované: 17:29

Zatiaľ nie je jasné, či sa o návrhu o FPU stihne hlasovať už dnes.

Okudzhava 1999 2r

Storočný Okudžava. Čo odkazuje dnešku ruský bard vyše štvrťstoročia po smrti?

09.05.2024 16:00

Bulat Okudžava by mal dnes sto rokov. V rozhovore, ktorý poskytol Pravde necelý rok pred smrťou, vyslovil dodnes aktuálne myšlienky o Rusku.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 588
Celková čítanosť: 202194x
Priemerná čítanosť článkov: 344x

Autor blogu

Kategórie