Založ si blog

Sophia Nocte

There is no greater sacrifice than to offer the living self to a God, the Gods have both glorious and terrible attributes that are as powerful today as the days that they walked the earth… their walk is eternal.

There is nothing wrong with trinket or ceremony, in fact this indeed is a welcome aid, but the greatest gift to a God is to let their essence shine through you.

Encompass them, feed from them, devour them! Allow they to feed from you. Be frenzied in your offering!

This is the highest sorcery, it requires dedication, commitment, and will.. but the higher the challenge then the higher the reward.

Some people pray for the aid of the Gods, this is like a begger asking for change – do they respect that? They of course ask for respect, but are you respectable? Are you a temple that they could reside in?

You wish to become a living God? Welcome the greatness, the ferocity, and the radiance of the shining ones, shine as they do.. this is the way.

človeku miesto kreácie. .. .. .

27.06.2024

na mňa sa zo súcitu nedostáva súcitu, a mne to neberie zarámovaná hlava sme hasili požiar v chráme matky zeme skolíme lovca a zvolíme cestu zvieraťu napred nastolíme diktatúru a budeme diktovať podmienky kapitulácie človeku miesto kreácie…… x

kostol

27.06.2024

nevstáva z popola v popolcovú stredu, a ja bežím vpredu, keď odrazu cítim ako ma prebodne nôž, lebo sa neviem slobodne rozhodovať pre nič za nič; nôž sa mi opätovne vbodne do tela, a na ležím na dne kaluže krve a chci vyskočit z kuže……. x Opakovanie stupidit je asi matkou múdrosti jeho mravopočestnosti, ktorú má za trest…..

YaH

27.06.2024

Prosím vás,kdo jste,že si dovedete posuzovat,to co nařídil stvoritel Nebe,Země ,přírody zvířat lidí a všech učebny h duchů.lidstvo bylo tak zvra ené,perverzní,že všechny pohanské narody musely být SVATYV JISRAELE VYBITI,JAKO KLATE A NEMOHL BY SE MESIAŠ NARODIT SKRZE ZBOZNOU A POKORNOU PANNU MIRYAM A NEMOHLA BY PROBEHNOUT ZACHRANA LIDSTVA.LIDSTVO BY BYLO TAK PERVERZNÍ ,ZE BY [...]

Progresívne Slovensko / PS / Michal Šimečka /

Parlament odmietol novelu progresívcov o mene a priezvisku. Zmeny sa týkali aj koncovky -ová

27.06.2024 16:38

Zmena zákona sa zameriava na odstraňovanie problémov a znevýhodnení, vyplývajúcich z praxe, deklarovali predkladateľky.

Ľubomír Solák / Matúš Šutaj Eštok / Polícia /

Výbor o situácii v polícii nerokoval, minister vnútra nedorazil. Šutaj Eštok ťahal policajtov za nos, tvrdí Grendel

27.06.2024 16:36

Odborový zväz polície v SR vyzval minulý týždeň vedenie rezortu vnútra, aby riešilo situáciu v Policajnom zbore.

Boris Susko

Zrušil tender pre zlé podmienky, za pol roka nedokázal vyhlásiť nový. Suska pre meškanie varujú už aj vládni experti, ohrozuje európske peniaze

27.06.2024 16:05

Drobnohľad vlády nad presadzovaním plánu obnovy každý mesiac odhaľuje nové problémy. Tentoraz na rad prišiel rezort spravodlivosti

Úrad na ochranu osobných údajov

Úrad na ochranu osobných údajov má novú šéfku. Bez predsedu bol viac ako štyri roky

27.06.2024 16:02

Úrad bol bez predsedu od konca apríla 2020, keď parlament odvolal dovtedajšiu šéfku Soňu Pőtheovú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 754
Celková čítanosť: 217238x
Priemerná čítanosť článkov: 288x

Autor blogu

Kategórie