Založ si blog

22 pravidiel od mužov

 

1. Nauč sa pracovať so záchodovou doskou. Už si veľké dievča. Ak je hore, daj si ju dole. My ju potrebujeme hore, vy ju potrebujete dole. Nás nikdy nepočujete sťažovať sa, že ste ju nechali dole.
2. Niekedy na vás nemyslíme. Naučte sa s tým žiť.
3. Nedeľa = športy a koníčky. Je to ako spln alebo príliv a odliv. Nechajte to tak.
4. Neskracujte si vlasy. Nikdy. Dlhé vlasy sú vždy viac atraktívne než krátke. Jeden veľký dôvod, prečo sa muži boja ženiť je, že vydaté ženy si vždy ostrihajú vlasy. Potom už s tým nemôžeme nič urobiť.
5. Nakupovanie NIE JE šport.
6. Plač je vydieranie.
7. Požiadaj priamo o to, čo chceš. Aby bolo jasné: Jemné narážky nefungujú! Bežné narážky nefungujú! Len to proste povedzte!
8. Nepamätáme si dátumy. Vyznačte narodeniny a výročia do kalendára. Pripomínajte nám ich dopredu a častejšie.
9. Väčšina mužov má troje topánky, obleky. Prečo si myslíte, že vám vieme poradiť, ktoré z 30-tich topánok budú dobre vyzerať s vašimi novými šatami?
10. Áno a Nie sú perfektne akceptovateľné odpovede na väčšinu otázok.
11. Choďte za nami s problémom, len ak chcete pomôcť ho vyriešiť. To je to, čo robíme. Na vyjadrovanie stupídnych a nikam nevedúcich viet máte priateľky.
12. Ak si myslíte, že ste tučné, pravdepodobne ste. Nepýtajte sa nás. Odmietame odpovedať.
13. Nechajte nás obzerať sa za inými. Obzrieme sa aj tak. Je to geneticky dané.
14. Môžete nás požiadať urobiť niečo, ale nie povedať nám, ako to má byť urobené. Ak samy najlepšie viete, ako to urobiť, urobte to samé.
15. Krištof Kolumbus nepotreboval usmerňovanie. Ani my.
16. Vzťah nikdy nebude taký, ako prvé dva mesiace spoločného chodenia. Prekonajte to a zmierte sa s tým. A prestaňte sa sťažovať priateľkám. Je to trápne a nič sa tým nezmení.
17. VŠETCI muži vidia len v 16-tich farbách, tak ako je to v základnom nastavení Windowsu. Marhuľa je napríklad ovocie, nie farba. Nemáme predstavu, čo je to terakota alebo purpur.
18. Uvedomte si, že nevieme čítať myšlienky a ani nikdy nebudeme vedieť. Neschopnosť čítať myšlienky nie je dôkazom, že vás nemilujeme.
19. Ak sa opýtame – „čo sa stalo?“ a vy odpoviete – „nič“, správame sa, akoby sa nič nestalo.
20. Nepýtajte sa nás, na čo myslíme, ak nie ste pripravené debatovať o témach ako automobilové preteky, zbrane, počítače alebo práca.
21. PIVO je pre nás tak vzrušujúce, ako pre vás kabelka.
22. Upozornenie: Veľa žien sa po tomto prečítaní urazí. Áno, veľa mužov bude musieť dnes spať na gauči, ale im to nevadí, je to ako kempovani

Life Hack

15.04.2024

Life Hack you should be smart enough to learn & emulate ; 1. Stay silent. Not everything needs to be said. „Silence is better than unnecessary drama.“ 2. If you find someone smarter than you, work with them, don’t compete. Competition is a weakness. 3. The family you create is more important than the family you come from. 4. Your current job doesn’t care about you. [...]

gramatológia

14.04.2024

Derrida považuje svoju gramatológiu za „nástroj kritiky (západnej) metafyziky, pretože táto (gramatológia) siaha až k samým koreňom fonetického písma (phonetic writing), t. j. písma, ktoré (graficky) reprodukuje hlásky slova a tým sa stáva nielen koextenzívnou s metafyzickým myslením, ale priamo jeho primordiálnym predpokla- dom. Derrida je presvedčený, že ‚fonetické [...]

Derrida

14.04.2024

Derridova ‚dekonštrukcia‘ naráža na očividný paradox: kritika subjektivisticky ponímaného rozumu je možná iba v jeho vlastnom metajazyku a jeho vlastnou argumentáciou. Heidegger hľadal východisko z tohto paradoxu v ezoterickom jazyku svojho diskurzu, ktorého vágnosť ho navyše chránila pred príliš špecifickými námietkami kritikov (Habermas, 2000, s. 185). Derrida tu [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 581
Celková čítanosť: 199451x
Priemerná čítanosť článkov: 343x

Autor blogu

Kategórie